Trio Impression – Zinderend Zomeren – zaterdag 7 augustus 2021

Musica et Vinum laetificant Cor!

Op zaterdag 7 augustus  speelt Trio Impression verkwikkende kamermuziek op een niet alledaagse concert locatie. Omringd door uitgelezen wijnen spelen ze voor u verkwikkende kamermuziek. Enkele parels uit hun rijk gevulde repertoire passeren de revue.

Zaterdag 7 augustus  2021 – om 15.00 uur.

Locatie: Caves de France – Opstalplein 22 9200 Dendermonde

www.trio-impression.be

Reserveer hier uw ticket!

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.