HERFSTDEGUSTATIE 2020 – GEANNULEERD

2020 is geen jaar als een ander. We hebben op vele vlakken moeten inbinden. Het annuleren van onze lentedegustatie was één van de vele maatregelen die we noodgedwongen moesten ondergaan.

Gelukkig hebben we heel veel steun gekregen van onze klanten. We zijn jullie allemaal heel dankbaar dat we in deze uitzonderlijke tijden zoveel vertrouwen hebben gekregen.

Oktober is traditioneel onze degustatiemaand en dat willen ook dit jaar in ere houden. Maar bijzondere omstandigheden nopen ons tot een bijzondere aanpak.

We verwelkomen jullie graag om plaats te nemen aan onze proeftafels, voorzien van heerlijke én betaalbare wijnen, op vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 oktober 2020.

We voorzien een beknopte degustatie waarbij u zittend aan tafel, door ons zal worden bediend. Het aantal plaatsen is beperkt, dus voorafgaandelijk inschrijven via onze website is noodzakelijk. We zien ons ook genoodzaakt om een kleine bijdrage te vragen om de reservatie te bevestigen. Reserveren kan in een bubbel tot maximum 4 personen. Indien u met meer dan 4 personen wenst deel te nemen, kan u een bijkomende bubbel (tafel) reserveren voor hetzelfde tijdstip. Er worden per dag 4 proefsessies voorzien van anderhalf uur. Bij elke proefsessie zijn er 20 tafels (20 bubbels) beschikbaar.

We vragen u wel om u te beperken tot 1 proefsessie, om ook andere mensen de kans te bieden zich in te schrijven voor de degustatie.

Na elke sessie van anderhalf uur voorzien we een half uurtje waarin u uw bestelling kan doorgeven. We proberen zo veel mogelijk bestellingen nog op het moment zelf mee te geven. Als dit niet lukt bekijken we samen met u of de bestelling op een latere datum kan afgehaald/geleverd worden.

Verder vragen we u om de ondertussen alom gekende coronavoorschriften na te leven: handen wassen, afstand houden, mondmasker dragen behalve wanneer je aan tafel gezeten bent en wie zich ziek voelt vragen we om thuis te blijven.

We proberen er in elk geval het beste van te maken en we verwelkomen u graag om onder coronaveilige omstandigheden uw favoriete wijn te komen ontdekken op onze degustatiedagen op 23, 24, 25 of 26 oktober 2020!

Van zodra onze reservatietool online beschikbaar is, zullen de exacte formaliteiten nog worden kenbaar gemaakt per e-mailing. U kan het ook steeds opvolgen op onze website www.cavesdefrance.be

Noteer alvast de data in uw agenda!

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
We zijn gesloten vanaf zaterdag 13 juli tot en met maandag 29 juli 2024.
Tijdens de maanden juli en augustus zijn we gesloten op zaterdag en maandag. gelieve hiermee rekening te willen houden bij online bestellingen.