LENTEDEGUSTATIE 2021

Sinds de terrassen van de horeca weer open mochten gaan, kregen ook wij weer hoop om jullie te mogen ontvangen op een degustatie. Uiteraard organiseren wij deze volgens de geldende protocollen. Deze degustatie zal  plaatsvinden in onze tuin, in open lucht. We voorzien een ruim tentzeil om ons te behoeden voor mogelijk regenweer. Maar we rekenen erop dat de weergoden ons gunstig zullen zijn en de zon volop zal schijnen in ons wijnglas!

We verwelkomen jullie graag om plaats te nemen aan onze proeftafels, voorzien van heerlijke én betaalbare wijnen, op vrijdag 4, zaterdag 5, zondag 6 en maandag 7 juni 2021.

We voorzien een beknopte degustatie waarbij u zittend aan tafel, door ons zal worden bediend. Het aantal plaatsen is beperkt , dus voorafgaandelijk inschrijven via onze website is noodzakelijk. We zien ons ook genoodzaakt om een kleine bijdrage te vragen van 7€ per persoon. Reserveren kan individueel of in bubbels. Er worden per dag verscheidene proefsessies voorzien van 1,5 uur met daartussen een half uur pauze om ons de gelegenheid te geven alles weer klaar te maken voor de volgende groep.

Via onze reservatietool kan u een tafel reserveren voor de gewenste dag en uur en voor het gewenst aantal personen,  met een maximum van 4 personen per tafel. Wenst u voor meer dan 4 personen te reserveren (dus meer dan 1 tafel), dan kan u een nieuwe boeking aan uw winkelmandje toevoegen door terug te keren naar de reservatietool. We voorzien in totaal 12 tafels per sessie.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.