Winterdegustatie van maandag 18 december tot en met zaterdag 23 december 2017

Winterdegustatie van maandag 18 december tot en met zaterdag 23 december 2017

Tijdens onze gewone openingsuren van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 18:00 uur. (Zaterdag van 9:30 uur tot 12:00 uur)

Plaats: Caves de France – Opstalplein 22 – 9200 Schoonaarde (Dendermonde)

Op onze site vindt u een aantal coole winterpromoties! Deze wijnen zijn te verkrijgen aan de 12-flessenprijs, ongeacht het aantal dat u aankoopt. Bovendien ontvangt u bij aankoop van 11 flessen van dezelfde wijn, 1 fles gratis.

Wij hebben deze wijnen speciaal voor u geselecteerd als dé feestwijnen bij uitstek. Sprankelende bubbels, frisse witte wijnen of witte wijnen met meer body, rode wijnen als dé perfecte partner bij uw feestmenu, …

Bent u nog niet helemaal overtuigd, kom dan langs tijdens de week van 18 december. Wij openen voor u onze suggestiewijnen, zodat u vooraf kan proeven welke flessen uw tafel zullen sieren !

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Jaarlijks verlof

van 18/07/2020 tot en met 03/08/2020. Online bestellingen die gedaan worden tijdens deze periode worden pas afgehandeld de eerste week van augustus. Leveringen of afhalingen zullen dus pas kunnen gebeuren tijdens de eerste of de tweede week van augustus. We geven u een seintje wanneer kan worden geleverd of afgehaald.