Winterdegustatie van maandag 18 december tot en met zaterdag 23 december 2017

Winterdegustatie van maandag 18 december tot en met zaterdag 23 december 2017

Tijdens onze gewone openingsuren van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 18:00 uur. (Zaterdag van 9:30 uur tot 12:00 uur)

Plaats: Caves de France – Opstalplein 22 – 9200 Schoonaarde (Dendermonde)

Op onze site vindt u een aantal coole winterpromoties! Deze wijnen zijn te verkrijgen aan de 12-flessenprijs, ongeacht het aantal dat u aankoopt. Bovendien ontvangt u bij aankoop van 11 flessen van dezelfde wijn, 1 fles gratis.

Wij hebben deze wijnen speciaal voor u geselecteerd als dé feestwijnen bij uitstek. Sprankelende bubbels, frisse witte wijnen of witte wijnen met meer body, rode wijnen als dé perfecte partner bij uw feestmenu, …

Bent u nog niet helemaal overtuigd, kom dan langs tijdens de week van 18 december. Wij openen voor u onze suggestiewijnen, zodat u vooraf kan proeven welke flessen uw tafel zullen sieren !

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.