Wijnlessen najaar 2019 – 17/09 – 24/09 – 01/10 – 08/10 – 22/10/2019 – schrijf je in op de pagina ‘WIJNCURSUSSEN’

NIEUWE DATA WIJNCURSUS NAJAAR 2019

Wenst u meer te weten over wijn? Hoe wijn gemaakt wordt? Hoe u moet proeven? Hoe u een goede van een minder goede wijn kan onderscheiden? Hoe u kan weten of het om een bewaarwijn gaat?

In 5 avonden krijgt u een beeld van wat de wijnwereld te bieden heeft en tal van tips bij uw aankopen, bewaren en serveren van wijn. Dus, een ideale cursus voor iedereen die graag een glas wijn drinkt, om met uw collega’s, partner en/of vrienden te volgen!

Praktische informatie

Eén les bestaat uit ongeveer 1 uur theorie en 2 uur begeleid degusteren van een 6 tot 8-tal wijnen.

  • Data: Telkens op DINSDAG van 19.30 uur tot 22.30 uur:
    17/09 – 24/09 – 01/10 – 08/10 en 22/10/2019
  • Plaats: In onze degustatie en lesruimte. Caves de France – Opstalplein 22 – 9200 Schoonaarde (Dendermonde)
  • Prijs: € 265 inclusief BTW voor 5 lessen, 6 wijnglazen inbegrepen.

Meer info? katleen.vankeer@cavesdefrance.be
Opgelet! Deze cursus zal slechts doorgaan vanaf een minimum van 9 inschrijvingen.

Inschrijven kan op de pagina ‘WIJNCURSUSSEN

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
We zijn gesloten vanaf zaterdag 13 juli tot en met maandag 29 juli 2024.
Tijdens de maanden juli en augustus zijn we gesloten op zaterdag en maandag. gelieve hiermee rekening te willen houden bij online bestellingen.